TRAINING

INSTRUCTIE EN TRAINING 

 

Het is mogelijk om bij Stal Klein Amerika dressuurles of springles te volgen. Deze lessen worden gegeven door Leon en Cécile Sommerdijk. Beiden zijn gediplomeerd instructeur (Deurne en ORUN Fase 3). Deze lessen zijn te volgen als privé les of in groepsverband met max. 4 personen in de les.

Daarnaast kunt u ook uw paard door Leon of Cécile laten trainen of opleiden.


DRESSUUR LES LEON

Leon heeft enkele paarden in de dressuur uitgebracht tot en met de klasse Z2. Hierdoor kan hij, in combinatie met zijn springervaring, u en uw paard of pony naar een hoger niveau brengen.

SPRING LES LEON

Met veel passie verzorgt Leon dagelijks diverse spring lessen. Leon heeft op internationaal niveau gesprongen, is o.a. Nederlands en Europees Kampioen geweest bij de Junioren en brengt graag zijn opgedane expertise over aan zijn leerlingen.

In overleg kan er ook instructie worden gegeven op een externe locatie als daar in de regio geen springinstructeur aanwezig is. 

DRESSUUR LES CÉCILE

Ook Cécile heeft meerdere paarden in het Z2 dressuur uitgebracht en kan u uitstekend helpen om verder in de dressuur te komen. Zij geeft dressuur les privé en in groepsverband.

PAARDEN TRAINEN

Stal Klein Amerika biedt de mogelijkheid voor de eigenaren die het aan ervaring of tijd ontbreekt hun paard wedstrijd-klaar te maken en/of uit te brengen op wedstrijden door Leon of Cécile.

Daarnaast is het voor eigenaren, die het optimale uit hun paard willen halen bij verkoop, ook mogelijk hun paard verkoop-klaar te laten maken.

Deze beide diensten kunnen zowel voor de dressuur- als springsport.

PAARDEN TRAINEN EN WEDSTRIJD-KLAAR MAKEN