MANEGE LESSEN

Manege lessen. 

 


Stal Klein Amerika is gelegen in Groesbeek, bij Nijmegen. Vanuit Nijmegen en omliggende dorpen als Malden, Mook en Heumen is de manege uitstekend te bereiken.


Onze viersterren manege is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). Dat staat voor verantwoord paardrijden en gecontroleerde kwaliteit. 

Tevens beschikken wij over het veiligheidscertificaat van het keurmerkinstituut Stichting Veilige Paardensport. Dit houdt in dat Stal Klein Amerika voldoet aan alle veiligheidseisen met betrekking tot accommodatie, opleiding en algemene veiligheid.


We zijn een kleinschalige manege waar een goede sfeer en plezier in het rijden voorop staan. We hebben ongeveer tien paarden en pony’s, van groot tot klein, makkelijke paarden, maar ook paarden  met wat meer uitdaging. Het zijn o.a. paarden en pony's die voorheen ook in de  wedstrijdsport zijn uitgebracht op M of Z niveau.


Omdat een goed begin het halve werk is, volgt u, als beginnende ruiter, eerst een aantal privé lessen. In overleg met de instructrice stapt u, als de basis gelegd is, over naar een bij u passende groepsles.

In onze lessen staan individualiteit en kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat iedereen zelfstandig in staat is een paard te besturen en onder controle te houden. Daarom bestaan de lessen uit maximaal zes personen. Het rijden in kleine groepen betekent dat u veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast is er genoeg ruimte in de rijbaan om iedereen op een eigen plek te laten rijden en rijdt u dus niet voortdurend achter elkaar aan.


Wij hanteren een minimumleeftijd van 10 jaar voor het kunnen deelnemen aan de manege lessen. Op dit moment hebben we geen wachtlijst en kan er gedurende het jaar vlot doorgestroomd worden naar een passende groep qua niveau en leeftijd. Bij interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Onze manegepaarden Roxy, Rowena, Dency en Basje.
Onze manegepaarden Luna, Noordpool, Oda en Pandoer.
In een manege les rijden maximaal zes personen.
Instructie tijdens de manege lessen.

Stal Klein Amerika.


Klein Amerika 1  6562 KC   Groesbeek     I     024 - 397 2149  /  06 - 43 55 61 90     I     cecile.janssen@gmail.com
Copyright  © All Rights Reserved  2016 Stal Klein Amerika            Design: Diana Sommerdijk