PAARDEN TRAINEN

Paarden trainen.

 

 

WEDSTRIJDKLAAR MAKEN.

Voor de eigenaren die het aan ervaring of tijd ontbreekt hun paard wedstrijdklaar (dressuur of springen) te maken biedt Stal Klein Amerika deze mogelijkheid.

Het paard wordt voor bepaalde tijd bij ons in pension gezet, zodat er dagelijks mee getraind kan worden. Afhankelijk van het niveau en het talent van het paard wordt er in overleg met de eigenaar een trainingschema opgezet.

 

UITBRENGEN IN DE SPORT.

Het is mogelijk om uw paard door Leon of Cécile Sommerdijk uit te laten brengen in de sport. Bijvoorbeeld met het oog op eventuele verkoop of het behalen van een sportpredikaat.

Omdat we allebei paarden direct in een hogere klasse mogen starten, is het mogelijk om thuis te trainen en het paard bijvoorbeeld gelijk in de klasse M of Z uit te brengen. In overleg hoeft het niet noodzakelijk te zijn hiervoor uw paard bij ons in pension te zetten.

 

VERKOOPKLAAR MAKEN.

Eigenaren die het optimale uit hun paard willen halen bij verkoop, kunnen ervoor kiezen hun paard bij ons verkoopklaar te laten maken. Dit is mogelijk voor beide disciplines (dressuur en springen) en op alle niveaus. Hiervoor dient het paard bij ons in pension gezet te worden in verband met de dagelijkse training en met het oog op het bezoek van potentiële kopers.

Stal Klein Amerika.

 

Klein Amerika 1 6562 KC Groesbeek I 024 - 397 2149 / 06 - 43 55 61 90 I cecile.janssen@gmail.com

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved 2016 Stal Klein Amerika Design: Diana Sommerdijk